CV Onderhoud

CV onderhoud is een taak dat uitgevoerd dient te worden door een professionele partij. Worden de werkzaamheden niet conform huidige voorschriften gedaan dan kunnen de gevolgen daarvan zeer ernstig zijn. Om ervan gewaarborgd te zijn dat de werkzaamheden wat betreft CV onderhoud goed worden uitgevoerd dient u te zijn bij Verant Installatie en Onderhoud.

Wij hebben gewerkt met veel CV systemen

Verant Installatie en Onderhoud is een loodgietersbedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van het werken met CV installaties. Door op vele manier gewerkt te hebben met diverse CV systemen zijn wij altijd in staat u als klant van een passende oplossing te voorzien.

Probleem met uw CV? Wij helpen graag!

Ongeacht het merk en type CV ketel dat u in bezit heeft, wij zorgen er altijd voor dat uw CV installatie weer als vanouds functioneert. Heeft u last van een douche waaruit alleen maar koud water stroomt of een verwarming dat maar niet op temperatuur komt. Verant Installatie en Onderhoud weet daar altijd raad mee. Om al deze ongemakken voor te zijn is daarom regelmatig CV onderhoud altijd van belang.

Onze werknemers hebben de juiste papieren

Wanneer u ons inschakelt voor werkzaamheden aan de CV in uw woning dan wordt het werk uitgevoerd door mensen die stuk voor stuk over de nodige papieren beschikken. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van moderne gereedschappen en materialen. Op deze manier bent u er absoluut van verzekerd dat afleveren van kwaliteitswerk voorop staat. Een specialist nodig voor CV onderhoud of reparatie? Verant Installatie en Onderhoud is daarop het antwoord.

Uw CV brengen wij in topconditie!

Bel ons vrijblijvend voor meer informatie op 06 - 41 150 150 of mail naar info@saricar.nl